СЕМИНАРИ СОСТАНОЦИ

БИЗНИС ЦЕНТАР

направете ја вашата резервација

Видови на поставеност

Празен Правоаголник

Одличен за Тимски/Корпоративен Состанок

П-Форма

Одлична за Корпоративен Состанок

Празен Квадрат

Одличен за Тимски Состанок

Театар

Одличен за Презентации и Семинари

Училница

Одличен за Тренинг Сесии

Сала за Состаноци

Одличен за мали состаноци

and many more setups...

Бизнис Центар Слики

Бизнис Центар

Reserve your next meeting in Hotel Story.

mk_MK
Scroll to Top