Peaceful Romantic

story hotel & spa

Сместување

Стандард Двокреветна Соба

Супер-удобен брачен кревет, туш, смарт телевизор и бесплатен интернет, нашите двокреветни соби имаат сè она што ви е потребно за одличен сон.

Делукс Двокреветна Соба

Попространа соба, супер-удобен брачен кревет, туш, смарт телевизор и бесплатен интернет, нашите делукс двокреветни соби имаат сѐ она што ви е потребно за одличен сон.

Стандард Трокреветна Соба

Супер-удобен брачен кревет, комотен единечен кревет, туш, смарт телевизор и бесплатен интернет, нашите трокреветни соби имаат сè она што ви е потребно за одличен сон.

Комфорт Трокреветна Соба

Попространа соба, супер-удобен брачен кревет, комотен единечен кревет, кујна, туш, смарт телевизор и бесплатен интернет, нашите комфорт трокреветни соби имаат сè она што ви е потребно за одличен сон.

Панорамска Твин Соба

Два супер-удобни единечни кревети, туш, смарт телевизор и бесплатен интернет, нашите двокреветни соби имаат сè она што ви е потребно за одличен сон.

Супериорен Апартман

Екстра пространа соба, супер-удобен брачен кревет, кујна, туш, дневен простор со два софа кревети, смарт телевизор и бесплатен интернет, нашиот апартман има сè она што ви е потребно за одличен сон.

Спа центар

Нашиот Спа центар има сè што ви е потребно за да го направите вашиот совршен ден реалност.

Бизнис Центар

Семинари, митинзи, тренинг сесии, правоаголна форма, П-форма. Вие посакајте, ние ќе ја оствариме вашата желба.

Ресторан

Comfortable, relaxing, brasserie-style restaurant offering everything you love. Open for breakfast, lunch, dinner, banquet and all kinds of events and parties

Во Близина на Хотел Стори

Less than 5 minute walk

aqua park skopje

Aqua Park Skopje

A1 Arena “Boris Trajkovski”

Градски Парк

Кеј на Вардар

Less than 15 minute walk

Скопски антички аквадукт

stadion skopje

Skopje “Tose Proeski” Arena

Антички град „Скупи“

Skopje_City_Mall_(8106495320)

Skopje City Mall

Less than 30 minute walk

skopje old bazaar

Стара Скопска Чаршија

Градски Плоштад

Скопска тврдина ”Кале”

Нашата Локација

mk_MK
Scroll to Top